Tkanine za delovna oblačila Klopman

Overall d.o.o. je ekskluzivni zastopnik za tkanine Klopman na področju Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Črne gore.

Podjetje Klopman ima največjo proizvodnjo tkanin iz mešanic 65 % poliestra in 35 % bombaža ter 60 % bombaža in 40 % poliestra, ki so namenjene najzahtevnejšim končnim porabnikom. Klopmanove tkanine so izjemno obstojne tudi po ponavljajočih se industrijskih pranjih pri visokih temperaturah. Podjetje Klopman zagotavlja najboljše rešitve za zahteve kupcev z uporabo optimalnih, okolju prijaznih postopkov že med samo proizvodnjo.

Podjetje Klopman ponuja najboljše rešitve pri proizvodnji tkanin za delovne obleke, zaščitne obleke ter obleke poslovnih ljudi. Tkanine za industrijsko pranje so izdelane z zanesljivo, kontinuirano in visoko kvalitetno proizvodnjo. To so koži prijazne, udobne tkanine (Oeko-Tex certifikat), narejene iz optimalnih sestav, so zračne, imajo mehak otip in se hitro sušijo. Podjetje Klopman s svojim tehnološkim razvojem ponuja nove inovativne rešitve tudi glede udobja. Klopmanove tkanine imajo izjemno visoko obstojnost barv. Kontinuirano barvanje omogoča enako barvo tkanine, ne glede na lot barvanja. Podjetje dnevno išče rešitve za razvoj novih, okolju še prijaznejših tkanin.

Trenutno zaposluje več kot 400 ljudi.

Overall d.o.o. je ekskluzivni zastopnik za tkanine Klopman na področju Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Črne Gore.