O podjetju

Začetki

Podjetje Overall d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993, ko sta Evgen Sešek in Goran Jenić takratnemu jugoslovanskemu trgu ponudila kakovostne tkanine za delovna oblačila in tkanine, primerne za industrijsko pranje. Skromni začetki so hitro prerasli svoje okvirje in kmalu smo ponudbo razširili z novimi Klopmanovimi tkaninami, ki so izpolnjevale vedno večje zahteve končnih uporabnikov.

Leta 2005 smo se iz Medvod preselili v moderne poslovne prostore na Ulici Jožeta Jame 12 v Ljubljani z večjim in urejenim skladiščnim prostorom.

Skozi leta je podjetje krepilo svoj položaj na trgu in v svoj asortiment dodalo še bogato ponudbo izdelkov za celostno zaščito delavcev.

Overall d.o.o. je danes prva izbira za tkanine za industrijsko pranje in osebno zaščitno opremo

Podjetje Overall d.o.o. je ekskluzivni dobavitelj celotnega asortimenta tkanin za industrijsko pranje italijanskega proizvajalca Klopman. Ta je v svet tkanin za delovna oblačila prinesel velike spremembe, ko je trgu ponudil tkanine iz mešanice bombaža in poliestra, ki so bolj vzdržljive kot tiste iz 100 % bombaža in enostavnejše za vzdrževanje.
       
Naše vodilo je ponuditi najkakovostnejše in najnovejše tkanine, ki so izdelane v skladu z načeli o varovanju okolja in dostopne tako zahtevnim kot manj zahtevnim kupcem.

Naša prednost je raznovrstnost ponudbe tako na področju tkanin za delovna oblačila kot na področju tkanin za delovna zaščitna oblačila ter tkanin za službene obleke in uniforme.
Poleg tkanin iz rednega programa Klopman vam nudimo tudi veliko izbiro tkanin iz ekološkega bombaža, saj nam je mar za okolje in dobro počutje naših strank.

V oblačila iz tkanin Klopman so oblečeni zaposleni številnih priznanih podjetij svetovnega formata v avtomobilski industriji, energetiki, železarstvu, ladjedelništvu, naftnih in transportnih podjetjih, rudarstvu, letalstvu, farmacevtski in kemijski industriji, zdravstvu, prehrambeni industriji, hotelirstvu, vojski, policiji in drugih.

Naša ponudba je namenjena celostni zaščiti zaposlenih, saj vključuje izdelke za zaščito glave (maske, zaščitna očala, čelade, izdelki za zaščito sluha), zaščito rok (delovne zaščitne rokavice različnih vrst, namenjene različnim delovnim profilom) in zaščito nog (delovni zaščitni čevlji). V svojo ponudbo smo vključili izdelke uglednih evropskih in svetovnih proizvajalcev, ki so izdelani v skladu z evropskimi normami ter načeli o varovanju okolja. Prisluhnemo željam zahtevnih in manj zahtevnih kupcev.

Tkanine in izdelki, namenjeni celostni zaščiti zaposlenih, so predstavljeni v razstavnem salonu, kjer se strankam osebno posvetimo.

Če cenite kakovost in ste radi v koraku s časom, če želite lepe in moderne tkanine za vaša delovna oblačila ter celostno in kvalitetno zaščito za vašega zaposlenega, potem smo pravi naslov za vas. V našem podjetju bomo prisluhnili vašim željam in potrebam ter vam jih pomagali uresničiti.

Overall d.o.o. vam ponuja strokovnost, zanesljivost in zaupanje, ki skupaj pripeljejo do cilja – zadovoljne stranke.

Dobrodošli pri nas!